Een ogenblik geduld a.u.b.

Documenten

Bestemming Gelderland in het kort

Visie en strategie Gelderse Streken 2019-2023 inclusief diverse kengetallen.

/ Toerisme & Recreatie / 162 kB

Regionale toerismerekeningen Gelderland 2017-2019

Het CBS heeft in opdracht van en in samenwerking met het Data en Development Lab (DDL) en de provincie Gelderland een methode opgesteld waarmee het economisch belang van toerisme per provincie kan worden gemeten. Voorheen was dit alleen mogelijk op landelijk en internationaal niveau. Cijfers van de satellietrekening toerisme (SRT) van het CBS worden gecombineerd met de regionale rekeningen van het CBS en een scala aan andere toeristische databronnen, zoals onderzoeken onder toeristen. De methode is voor Gelderland doorgerekend en geanalyseerd.

/ Toerisme & Recreatie / 568 kB

Binnenlandse zakenreizen in Gelderland 2019

Overzicht van meerdaagse binnenlandse zakenreizen in Gelderland. Naast een beeld van de Gelderse markt, wordt in dit rapport de ontwikkelingen m.b.t. ondernomen zakenreizen in Gelderland geschetst. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het imago van steden in Gelderland en de province als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

/ Toerisme & Recreatie / 1403452 kB

Kerncijfers Toerisme Achterhoek 2019

Enkele cijfers over toerisme in de Achterhoek op een rij, inclusief de belangrijkste resultaten van het Vitaliteitsonderzoek Verblijfsrecreatie,

/ Toerisme & Recreatie / 2768 kB

Kerncijfers Toerisme Veluwe 2017

VisitVeluwe heeft tezamen met het Bureau Economisch Onderzoek van de Provincie Gelderland de monitor 'Kerncijfers Toerisme Veluwe 2017' uitgebracht. De monitor bundelt de resultaten van diverse onderzoeken als NBTC-NIPO Research, Respons, CBS en NBTC Holland Marketing en voorziet in een grote behoefte aan kerncijfers van de Veluwe bij publieke en private sector in de regio.

/ Toerisme & Recreatie / 2879 kB

Maak kennis met de vrijetijdseconomie in Gelderland 2015

Samenvatting van de verkenning van de vrijetijdseconomie in de provincie Gelderland.

/ Toerisme & Recreatie / 73 kB

Kerncijfers vrijetijdseconomie Gelderland 2020

Enkele cijfers over de vrijetijdseconomie in de provincie Gelderland op een rij

/ Toerisme & Recreatie / 184747 kB